Πλυντήρια ρούχων Hotpoint AQ93F 297 EU

AQ93F 297 EU


A+++


Απόδοση
Κλάση ενεργειακής απόδοσης : A+++
Ενεργειακή Κλάση Στυψίματος : B
Μέγιστες Στροφές Στυψίματος : 1200
Ετήσια Κατανάλωση Νερού (Λίτρα) : 12509
Επίπεδο Θορύβου : 52

Προγράμματα πλύσης
Αριθμός Προγράμματος : 16
Woolmark Platinum Care
Πρόγραμμα για μάλλινα
Κύκλος Eco
Παπλώματα
Ασπρόρουχα - ΣΕΝΤΟΝΙΑ+ΠΕΤΣΕΤΕΣ
Δύσκολοι Λεκέδες
Αντί-αλλεργικό
Υπερευαίσθητα
Ευαίσθητα
Λευκά
Σκούρα
Πουκάμισα

Επιλογές
Ρύθμιση Στροφών
Αποφυγή στυψίματος
Ατμός Εξυγίανσης
Υπερεντατική Πλύση
Επιπλέον Ξέβγαλμα
Pause On/Off
Κλείδωμα για Παιδιά

Κύριες λειτουργίες
Χρονοκαθηστέρηση
Eco Tech

Δομικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα(κιλά) : 9
Χωρητικότητα Κάδου(Λίτρα) : 71
Οθόνη : Οθόνη/χειριστήρια
Χρώμα :
Χρώμα Πόρτας : Λευκό
Γωνία Ανοίγματος Πόρτας

Διαστάσεις
Μ Χ Π Χ Υ (εκ) : 595 x 616 x 850
Βάρος (εκ) : 75.8

Ειδικές λειτουργίες

Woolmark Platinum Care
Το Woolmark Platinum Care είναι η μέγιστη πιστοποίηση που χορηγείται από τη Woolmark Company στη μάρκα που θα επιτύχει τόσο υψηλά πρότυπα ποιότητας ώστε τα πλυντήριά της να μπορούν να πλένουν ρούχα με ετικέτα "πλύσιμο μόνο στο χέρι". Ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό και πατενταρισμένο σύστημα πλύσης που δεν τρίβει τις ίνες κι έτσι διατηρεί την απαλότητά τους ακόμη και μετά από 20 πλύσεις.

Anti Allergy
To πρόγραμμα Anti-Allergy πλένει σε βάθος χωρίς πίεση στα υφάσματα και αφαιρεί τα περισσότερα από τα αλλεργιογόνα που ερεθίζουν το δέρμα. Βρωμιά και αλλεργιογόνα απομακρύνονται σε δύο χωριστά στάδια: τη θέρμανση του νερού κατά την έναρξη του κύκλου και η μετέπειτα διατήρηση της θερμοκρασίας στους 60 ° C. Hotpoint προϊόντα που έχουν αποκτήσει έγκριση ""Allergy UK""& μαρτυρούν την αποτελεσματική μείωση στην γύρη και τα ακάρεα της σκόνης, με βάση μετρήσεις που αντιπαραβάλλονται με τα επιστημονικά αποτελέσματα δοκιμών.

Ecotech
Το σύμβολο Ecotech χαρακτηρίζει τις συσκευές που ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Τα πλυντήρια Ecotech αποτελούν εγγύηση υψηλών προτύπων αποτελεσματικότητας, χαμηλών επιπέδων κατανάλωσης και άριστης απόδοσης.

Aqualtis
Τα πλυντήρια Aqualtis είναι άψογα από κάθε άποψη: σχεδιασμένα για να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, φροντίζουν τα ρούχα, τα προστατεύουν και τα "χαϊδεύουν", ενώ πάντα εγγυώνται μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Το Aqualtis διαθέτει μια ευρεία γκάμα πλυντηρίων με λύσεις που ικανοποιούν κάθε δυνατή απαίτηση φορτίου ή χώρου. Διατίθεται επίσης στο μοντέλο Slim, με βάθος 47 εκ., για να χωρά άνεται ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Κύκλοι Eco
Με τους κύκλους Eco (Eco βαμβακερά, Eco συνθετικά, Eco γρήγορο 30') μπορείτε να επιτύχετε άψογο πλύσιμο και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι κύκλοι Eco είναι αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης της κίνησης του τυμπάνου και της αναβάθμισης της ποιότητας, και εξοικονομούν ενέργεια πάνω από 50%.