Πλυντήρια ρούχων Hotpoint RSF 723 EU

RSF 723 EU


A+++


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ›

Απόδοση
Κλάση ενεργειακής απόδοσης : A+++
Ενεργειακή Κλάση Στυψίματος : B
Μέγιστες Στροφές Στυψίματος : 1200
Ετήσια Κατανάλωση Νερού (Λίτρα) : 10840
Επίπεδο Θορύβου : 51

Προγράμματα πλύσης
Αριθμός Προγράμματος : 16
Woolmark Platinum Care
Πρόγραμμα για μάλλινα
Παπλώματα
Μωρουδιακά
Αντί-αλλεργικό
Υπερευαίσθητα
Ευαίσθητα
Σκούρα

Επιλογές
Ρύθμιση Στροφών
Αποφυγή στυψίματος
Pause On/Off
Κλείδωμα για Παιδιά

Κύριες λειτουργίες
Digital Motion Technology
Χρονοκαθηστέρηση

Δομικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα(κιλά) : 7
Χωρητικότητα Κάδου(Λίτρα) : 52
Οθόνη : Οθόνη/χειριστήρια
Χρώμα : Λευκό
Χρώμα Πόρτας : Λευκό
Antimicrobial Seal
Γωνία Ανοίγματος Πόρτας

Διαστάσεις
Μ Χ Π Χ Υ (εκ) : 595 x 540 x 850
Βάρος (εκ) : 65.8

Ειδικές λειτουργίες


Woolmark Platinum Care
Το Woolmark Platinum Care είναι η μέγιστη πιστοποίηση που χορηγείται από τη Woolmark Company στη μάρκα που θα επιτύχει τόσο υψηλά πρότυπα ποιότητας ώστε τα πλυντήριά της να μπορούν να πλένουν ρούχα με ετικέτα "πλύσιμο μόνο στο χέρι". Ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό και πατενταρισμένο σύστημα πλύσης που δεν τρίβει τις ίνες κι έτσι διατηρεί την απαλότητά τους ακόμη και μετά από 20 πλύσεις.

Κύκλος για μωρουδιακά
Ο κύκλος Baby παρέχει τη σιγουριά ενός άψογου αποτελέσματος ακόμη και μόνο στους 40° C και εγγυάται απόλυτη υγιεινή για τα βρεφικά ρούχα και απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας και των υφασμάτων. Ο κύκλος χρησιμοποιεί περισσότερο νερό για να διαλύεται άψογα το απορρυπαντικό, να βελτιώνεται το αποτέλεσμα των πρόσθετων υγιεινής και να ξεπλένονται άψογα τα ρούχα, απομακρύνοντας κάθε πιθανό ίχνος απορρυπαντικού από τις ίνες.

Anti Allergy
To πρόγραμμα Anti-Allergy πλένει σε βάθος χωρίς πίεση στα υφάσματα και αφαιρεί τα περισσότερα από τα αλλεργιογόνα που ερεθίζουν το δέρμα. Βρωμιά και αλλεργιογόνα απομακρύνονται σε δύο χωριστά στάδια: τη θέρμανση του νερού κατά την έναρξη του κύκλου και η μετέπειτα διατήρηση της θερμοκρασίας στους 60 ° C. Hotpoint προϊόντα που έχουν αποκτήσει έγκριση ""Allergy UK""& μαρτυρούν την αποτελεσματική μείωση στην γύρη και τα ακάρεα της σκόνης, με βάση μετρήσεις που αντιπαραβάλλονται με τα επιστημονικά αποτελέσματα δοκιμών.