Πλυντήρια ρούχων Hotpoint WML 803B EU

WML 803B EU


A+++


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ›

Απόδοση
Κλάση ενεργειακής απόδοσης : A+++
Ενεργειακή Κλάση Στυψίματος : C
Μέγιστες Στροφές Στυψίματος : 1000
Ετήσια Κατανάλωση Νερού (Λίτρα) : 11594
Επίπεδο Θορύβου : 53

Προγράμματα πλύσης
Αριθμός Προγράμματος : 16
Woolmark Platinum Care
Πρόγραμμα για μάλλινα
Αντί-αλλεργικό

Επιλογές
Ρύθμιση Στροφών
Υπερεντατική Πλύση
Επιπλέον Ξέβγαλμα
Pause On/Off

Κύριες λειτουργίες
Χρονοκαθηστέρηση
Eco Tech

Δομικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα(κιλά) : 8
Χωρητικότητα Κάδου(Λίτρα) : 62
Χρώμα : Λευκό
Χρώμα Πόρτας : Anthracite
Γωνία Ανοίγματος Πόρτας

Διαστάσεις
Μ Χ Π Χ Υ (εκ) : 595 x 605 x 850
Βάρος (εκ) : 73.4

Ειδικές λειτουργίες

Woolmark Platinum Care
Το Woolmark Platinum Care είναι η μέγιστη πιστοποίηση που χορηγείται από τη Woolmark Company στη μάρκα που θα επιτύχει τόσο υψηλά πρότυπα ποιότητας ώστε τα πλυντήριά της να μπορούν να πλένουν ρούχα με ετικέτα "πλύσιμο μόνο στο χέρι". Ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό και πατενταρισμένο σύστημα πλύσης που δεν τρίβει τις ίνες κι έτσι διατηρεί την απαλότητά τους ακόμη και μετά από 20 πλύσεις.

Anti Allergy
To πρόγραμμα Anti-Allergy πλένει σε βάθος χωρίς πίεση στα υφάσματα και αφαιρεί τα περισσότερα από τα αλλεργιογόνα που ερεθίζουν το δέρμα. Βρωμιά και αλλεργιογόνα απομακρύνονται σε δύο χωριστά στάδια: τη θέρμανση του νερού κατά την έναρξη του κύκλου και η μετέπειτα διατήρηση της θερμοκρασίας στους 60 ° C. Hotpoint προϊόντα που έχουν αποκτήσει έγκριση ""Allergy UK""& μαρτυρούν την αποτελεσματική μείωση στην γύρη και τα ακάρεα της σκόνης, με βάση μετρήσεις που αντιπαραβάλλονται με τα επιστημονικά αποτελέσματα δοκιμών.

Anti-stain
Πρώτον για αφαίρεση λεκέδων. Νέα Anti-stain Technology που αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους καθημερινούς λεκέδες. Με το πάτημα ενός κουμπιού διαχειρίζεται έξυπνα το νερό, την κίνηση του κάδου και τη θερμοκρασία για να εξασφαλίσει την αφαίρεση των δυσκολότερων λεκέδων προστατεύοντας παράλληλα τα υφάσματα. Η πρώτη φάση στους 40 βαθμούς εξασφαλίζει την αφαίρεση ενζυματικών λεκέδων, και η επόμενη φάση διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του νερού στους 43 βαθμούς. Αυτή είναι η ειδική φάση "Antistain Τreatment" που διαχειρίζεται και αφαιρεί 20 από τους πιο επίμονους καθημερινούς λεκέδες.

Ecotech
Το σύμβολο Ecotech χαρακτηρίζει τις συσκευές που ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης. Τα πλυντήρια Ecotech αποτελούν εγγύηση υψηλών προτύπων αποτελεσματικότητας, χαμηλών επιπέδων κατανάλωσης και άριστης απόδοσης.