Πλυντήριο στεγνωτήριο Hotpoint AQD1070D 49 EU/B

AQD1070D 49 EU/B


A


Απόδοση
Κλάση ενεργειακής απόδοσης : A
Μέγιστη Ταχύτητα Στυψίματος : 1400
Επίπεδο Θορύβου : 53
Διάρκεια προγράμματος (ώρες & λεπτά) : 171
Διάρκεια προγραμμάτων πλύσης και στεγνώματος (ώρες & λεπτά) : 551
Νερό που παραμένει στον κάδο μετά το στύψιμο (%) : 53

Προγράμματα πλύσης
Αριθμός Προγράμματος Πλύσης : 16
Αριθμός Προγράμματος Στεγνώματος : 3
Βαμβακερά
Πρόγραμμα για μάλλινα
Woolmark Platinum Care
Κύκλος για μωρουδιακά
Πρόγραμμα για μεταξωτά
Πρόγραμμα Στεγνώματος Βαμβακερών
Πρόγραμμα Στεγνώματος για Μάλλινα
Πρόγραμμα Στεγνώματος Συνθετικών

Επιλογές
Χρονοκαθηστέρηση
Αντί-αλλεργικό Ξέβγαλμα
Εύκολο Σιδέρωμα
Υπερεντατική Πλύση
Μεταβλητή θερμοκρασία

Κύριες λειτουργίες
Κλείδωμα για Παιδιά

Δομικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα Πλύσης (κιλά) : 10
Χωρητικότητα Στεγνώματος(κιλά) : 7
Χωρητικότητα Κάδου(Λίτρα) : 71
Χρώμα : Λευκό
Οθόνη : Lcd
Αφαιρούμενα πόδια
Χειριστήρια : LCD

Διαστάσεις
Μ Χ Π Χ Υ (εκ) : 595 x 616 x 850
Βάρος (εκ) : 75.8

Ειδικές λειτουργίες

Woolmark Platinum Care
Το Woolmark Platinum Care είναι η μέγιστη πιστοποίηση που χορηγείται από τη Woolmark Company στη μάρκα που θα επιτύχει τόσο υψηλά πρότυπα ποιότητας ώστε τα πλυντήριά της να μπορούν να πλένουν ρούχα με ετικέτα "πλύσιμο μόνο στο χέρι". Ένα αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό και πατενταρισμένο σύστημα πλύσης που δεν τρίβει τις ίνες κι έτσι διατηρεί την απαλότητά τους ακόμη και μετά από 20 πλύσεις.

Κύκλος για μωρουδιακά
Ο κύκλος Baby παρέχει τη σιγουριά ενός άψογου αποτελέσματος ακόμη και μόνο στους 40° C και εγγυάται απόλυτη υγιεινή για τα βρεφικά ρούχα και απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας και των υφασμάτων. Ο κύκλος χρησιμοποιεί περισσότερο νερό για να διαλύεται άψογα το απορρυπαντικό, να βελτιώνεται το αποτέλεσμα των πρόσθετων υγιεινής και να ξεπλένονται άψογα τα ρούχα, απομακρύνοντας κάθε πιθανό ίχνος απορρυπαντικού από τις ίνες.

Επιλογή εύκολου σιδερώματος
Η επιλογή Εύκολο Σιδέρωμα μετατρέπει το σιδέρωμα σε πολύ λιγότερο απαιτητική διαδικασία: οι ίνες των ρούχων ξανακερδίζουν την απαλότητά τους και οι ζάρες γίνονται επίπεδες για να σιδερώνονται πιο εύκολα.

Πρόγραμμα για μεταξωτά και κουρτίνες
Ο κύκλος Μεταξωτά και Κουρτίνες καθιστά εύκολο το πλύσιμο στο πλυντήριο ακόμη και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων, όπως το μετάξι, το βισκόζ, ακόμη και τα εσώρουχα, με απόλυτη εμπιστοσύνη, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να φθαρεί το ύφασμα. Η αργή κίνηση του τυμπάνου και το περισσότερο νερό μειώνουν το ζάρωμα των ινών στο ελάχιστο, εξασφαλίζοντας αψεγάδιαστα αποτελέσματα. Ειδική φροντίδα παρέχεται στην τελική φάση της πλύσης, με επιπλέον ξέβγαλμα για να εξασφαλίζεται η απομάκρυνση κάθε ίχνους απορρυπαντικού.

Αισθητική
Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Aqualtis είναι άψογα από κάθε άποψη: σχεδιασμένα για να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο, φροντίζουν τα ρούχα, τα προστατεύουν και τα "χαϊδεύουν", ενώ πάντα εγγυώνται μέγιστη ενεργειακή απόδοση και ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Aqualtis προσφέρουν λύσεις για να ικανοποιούν κάθε πιθανή απαίτηση της μπουγάδας.