ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οικιακές συσκευές Hotpoint: στυλ, σχεδιασμός και τεχνολογία

Οι συσκευές Hotpoint είναι συνώνυμες της εξέλιξης και της πρωτοπορίας στο στυλ και τον σχεδιασμό. Πάντα ικανοί να κατανοούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών, προσφέρουν λύσεις υψηλής αισθητικής αξίας και τεχνικών επιδόσεων, και είναι ιδανικές για όσους ζουν έντονα στο σπίτι. Το στυλ και ο σχεδιασμός των συσκευών Hotpoint αντανακλά τις διαρκείς προσπάθειες και εμπνεύσεις του σχεδιαστή Makio Hasuike, η εμπειρία και η δημιουργικότητα του οποίου μεταφράζεται σε συσκευές με καινοτόμες γραμμές και αξέχαστα σχήματα, συμπαγείς, λειτουργικές δομές που ενσωματώνουν την υψηλή τεχνολογία και την απόλυτη καινοτομία.

Βραβεία και αναγνωρίσεις

Βραβεία και αναγνωρίσεις - Aqualtis
Μοντέρνος και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, έξυπνες λεπτομέρειες, κομψότητα και εργονομία: το πλυντήριο Aqualtis είναι μια συσκευή με κομψή παρουσία και εξαιρετικά απλή χρήση. Το τύμπανο 8 ταχυτήτων με τα διαισθητικά χειριστήρια του πλυντηρίου Aqualtis καθιστούν εύκολη τη χρήση και τη διαχείριση του πλυσίματος σε κάθε φάση.
Βραβεία και αναγνωρίσεις - Good design
Το 4-Door Fridge Freezer της Hotpoint κέρδισε ένα από τα Βραβεία Σχεδιασμού Προϊόντων για το 2009 για τον καλύτερο βιομηχανικό σχεδιασμό, που διοργάνωσε το Chicago Athenaeum-Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού και το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Αρχιτεκτονική, τον Καλλιτεχνικό Σχεδιασμό και τις Μελέτες των Αστικών Ιστών. Μια εντυπωσιακή επιβράβευση για το 4-Door Fridge Freezer, το πρώτο τετράπορτο ψυγείο με τον εξαιρετικά πρωτοποριακό σχεδιασμό.
Βραβεία και αναγνωρίσεις - Grand Designs
Ο φούρνος 48 εκ. της Hotpoint, που σχεδιάστηκε από τον Makio Hasuike, κέρδισε το βραβείο του περιοδικού Grand Designs Magazine στην κατηγορία "Τεχνολογία για το σπίτι" χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις που ανέπτυξε στον τομέα των οικιακών συσκευών. Αυτά τα βραβεία γοήτρου απονέμονται σε συσκευές που επιλέχτηκαν για την τεχνολογία και την καινοτομία τους στο “Grand Designs Live” στο Λονδίνο, μια εκδήλωση για τους λάτρεις του σχεδιασμού και των επίπλων κατοικιών.